New Zealands klassiske vinrute for livsnydere

9 dages kør-selv-ferie gennem new zealands vinmarker, fra Auckland til Christchurch

En smagfuld tur gennem landskaber som huser størstedelen af New Zealands vinproduktion. Et kør-selv eventyr med fokus på gode vine, madmarkeder og lokale madspecialiteter. En klassisk feinschmecker rejse ud i vinen og madens verden 

Turen er vores forslag til en kør-selv-ferie i natursmukke New Zealand, hvor I får mulighed for at opleve det bedste af det bedste. Turen kan tilpasses efter jeres ønsker og behov, så I får netop den drømmerejse, der passer til jer.

Fra 35.718 kr.
pr. person inkl. flybillet, ophold i dobbeltværelse i 8 nætter inkl. færge, sightseeing, vinsmagning og 8 dages billeje

Rejseperiode:
Hele året
(Bedst oktober - april)

Startdag:
Daglig

Varighed:
9 dage/8 nætter

Længde:
1.140 km

Klimapåvirkning:
14.915 kg CO2 samlet for 2 personer - mere om grønnere kør-selv-ferier

 

Vi skræddersyer din kør-selv-ferie
- kontakt vores rejsespecialister:

Få et tilbud

Dagsprogram

Auckland – Rotorua (230 km)

I dag afhenter I jeres lejebil og så går turen på opdagelse sydpå gennem landbrugsland, langs søer og  skove indtil I fornemmer lugten af Sulfur der tydeligt afslører at I nærmer jer byen Rotorua og det geotermiske område. Efter ankomst til Rotorua hopper I ombord på Skyline Gondola, og en tur op til toppen af Mount Ngongotaha, med fabelagtige udsigtpunkter over byen og området. Mens I nyder udsigten er der også mulighed for at opleve og købe nogle af landets bedste vine, fra Vulcanic Hills regionen efterfulgt af en dejlig buffetfrokost i Skyline restauranten. Resten af dagen  kan I gå på opdagelse i, og omkring Rotorua.  

Overnatning: Rotorua

Rotorua - Napier/Hawkes Bay (219 km)

Nyd dagens skift i landskab fra skove til mere forrevne landskaber med bjerge og klipper, som igen skifter til frodige vinmarker ved starten af den beskyttede bugt, Hawkes Bay på østkysten af Nordøen. Hawkes Bay og byen Napier er kendt for sin Art Deco arkitektur, gourmetmad og verdensklasse vine. Hawkes Bay´s historie byder på en tidlig succes med klassiske vine, som idag er udvidet med nye spændende varianter. Rødvins produktionen er fokuseret omkring Merlot, Cabernet Savignon og Syrah, mens de hvide varianter typisk er Chardonnay og Sauvignon Blanc.

Bemærk. Hovedvej 5 mellem Taupo og Napier er pt. lukket efter orkan skader i februar. Dette betyder at dagens køretur pt skal gøres via Hovedvej 1 sydover, og herefter op til Napier. Turen er derfor pt på ca 480 km.

Overnatning: Napier

 

Napier / Hawkes Bay

Idag skal I opleve den passion der driver en af landets ældste vingårde, Old Church Winery. På en guidet tur kommer I bag scenen med bl.a. underjordisk museum, vinsmagning og en lækker frokost platte.  

Overnatning: Napier

Napier - Wellington (320 km)

Nyd den rene luft og de grønne omgivelser i Wairarapa regionen mens I kører sydpå til Martinborough. Wairarapa vinregionen er indbegrebet af charme, de tre hovedregioner i området, Martinborough, Gladstone og Masterton inkluderer et dejligt udvalg af Boutique vingårde, hvoraf de fleste er familieejet. Fokus har hele tiden været, og er stadig - kvalitet fremfor størrelse. 
Fortsæt nu sydpå til den hyggelige hovedstad Wellington, som oser af hygge med cafeer, restauranter, delikatesser og friskristet kaffe.

Overnatning: Wellington

Wellington - Færge - Picton - Blenheim (28 km)

Dagens køretur er ganske kort. I afleverer nu jeres bil ved færgelejet, og går ombord på Interisland færgen mod Sydøen. Sejlturen mellem de to øer tager ca. 3 timer og er en af de smukkeste i verden, specielt den sidste del ind mod den lille havneby Picton på toppen af Sydøen. Tilbage på landjorden i Picton får I udleveret jeres nye bil, og fortsætter vin-eventyret med kørsel den korte vej til Blenheim, hovedbyen i hjertet af Marlborough vinregionen. 

Vinene fra Marlborough er kendt for deres ekstraordinære aroma og smag. Sauvignon Blanc druen fra Marlborough er anerkendt verden over for sin skarphed og friske urte-artige smag.  På den røde side trives Pinot Noir rigtigt godt, en faktor som er medvirkende til områdets succes indenfor bobler.

Overnatning: Blenheim

Blenheim

Dagen idag sætter en tyk streg under Marlborough området som en magtfaktor i vinens verden og samtidig en ubeskrivelig smuk egn. Dagens indbyder til oplevelser med de tre helt store ikoner i området - Marlborough Savignon Blanc - Marlborough Sounds og Marlborough Seafood. Formiddagen går med vinsmagning efterfulgt af en afslappende og informativ sejlads gennem Marlborough Sounds. Nyd det imponerende landskab og den afslappede atmosfære. Hør historien om de tidlige pioneer-familier der bosatte sig i området, efterfulgt af et besøg på en marinefarm og I får mulighed for at opleve hvorfor området også er berømt for deres seafood, selvfølgelig sammen med et glas Sauvignon Blanc.

Overnatning: Blenheim
 

Blenheim - Christchurch (309 km)

Forsæt ned langs den smukke og forevne østkyst mellem Stillehavet og bjergene kendt som Kaikoura Ranges. En køretur langs floder og et rigt fletværk af landbrug som danner landskabet i Canterbury regionen. Målet er New Zealands andenstørste by Christchurch. Før I når helt til Christchurch kan det varmt anbefales med et stop i havnebyen Kaikoura, kendt stedet, hvor man kan komme helt tæt på havets store beboere, hvaler og delfiner.

Alle hvalsejladser er forskellige og unikke oplevelser. De store Kaskelothvaler er stjerne i showet, og opholder sig i området året rundt, og spækhuggere er besøger ofte området. Pukkelhvalerne kommer forbi i vinterperioden. En typisk hvalsejlads byder ligeledes på sæler, delfiner og det flotte syn af svævende Albatrosser.

Overnatning: Christchurch

Kort

Vis på kort

Galleri

Priser

Fra 35.718 kr. pr. person

Prisen inkluderer

  • Flybillet Kastrup-Auckland / Christchurch-Kastrup
  • Transport til hotel i Auckland
  • 8 hotelovernatninger i Boutique hoteller og Bed & Breafasts
  • 8 dags billeje i Full Size bil f.eks. Toyota Camry
  • 4 x morgenmad
  • 2 x frokost
  • Billet til Skyline Rotorua Gondola
  • Volcanic Hill vinsmagsning
  • Vinsmagning Church Road Winery
  • Færge fra Wellington til Picton
  • Marlborough vinsmagning og højdepunkter
  • Lokale skatter
     

Prisen inkluderer ikke

  • Rejse- og afbestillingsforsikring
  • Visum

 

Om rejsen

På denne tur overnatter I på hyggelige mindre steder, som er nøje udvalgt for deres charme, kvalitet og ikke mindst placering.
Unique & Boutique

Hotellerne:
Auckland, Hotel Fable Auckland
Rotorua: Regent of Rotorua
Napier/Hawkes Bay, The Crown Hotel
Wellington, Bolton Hotel
Blenheim, The Peppertree B&B
Christchurch: Peppers Clearwater Resort
 

Ekstra oplevelser

I kan fx forlænge rejsen med en nat eller to i storbyen Auckland eller Christchurch, i de sydlige nationalparker eller på en af de mange andre destinationer undervejs. 

Vi kan tilpasse kør-selv-forslaget efter jeres ønsker, så I selv er med til at skabe jeres personlige drømmerejse.

Få et tilbud

Vi glæder os til at skabe din drømmerejse

  • Bestil trygt - Vi er ejet af Danmarks største forbrugerorganisation
  • Personlig rådgivning fra vores dedikerede rejsespecialister
  • 6 x vinder af Danmarks Bedste Ferierejsebureau

X

Gammel Havn 1
9000 Aalborg
Danmark

mail 70116011
X

Sønder Allé 6, 1. sal
8000 Aarhus
Danmark

mail 70116011
X

Firskovvej 32
2800 Kgs. Lyngby
Danmark

mail 70116011
X

Firskovvej 32
2800 Kongens Lyngby
Danmark

mail 70116011
X

Kongensgade 9, 1 etage
5000 Odense
Danmark

mail 70116011
X

Dæmningen 47
7100 Vejle
Danmark

mail 70116011